Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verwarring over terugkeer Top Gear

Shownieuws

Het is onzeker of Top Gear terugkeert op televisie. Een woordvoerder van de BBC zegt dat de show doorgaat, maar presentator Jeremy Clarkson ontkent dit.

Het is onzeker of het autoprogramma Top Gear terugkeert op televisie. De BBC meldt dat er een zomerspecial van de show op komst is en dat het nieuwe seizoen in de herfst op BBC 2 te zien is. Jeremy Clarkson, één van de drie presentatoren van het populaire programma, ontkent dat de plannen waarover de BBC bericht bestaan. Dat doet hij in zijn column in de Britse krant The Sun.

De BBC zegt dat verondersteld wordt dat Clarkson, Richard Hammond en James May alle drie terugkeren in het nieuwe seizoen. Hij weigert commentaar te leveren op de uitlatingen van Clarkson. In januari begon de show aan een nieuw seizoen, vier maanden nadat Richard Hammond ernstig gewond was geraakt tijdens opnames voor het automagazine.

Vorige week keken acht miljoen Britten naar de laatste aflevering van het seizoen. BBC 2 haalde hiermee de hoogste kijkdichtheid in tien jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen