Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Schwimmer verliefd op serveerster

Shownieuws

David Schwimmer is halsoverkop verliefd geworden op de Britse serveerster Zoe Buckman. De acteur heeft al twee maanden verkering met de 33-jarige brunette.

David Schwimmer is halsoverkop verliefd geworden op de Britse serveerster Zoe Buckman. De acteur, die Ross speelde in de Amerikaanse komedieserie Friends, heeft nu twee maanden een verhouding met de 33-jarige brunette. Dat meldt de Britse krant News of the World.

De 40-jarige Schwimmer ontmoette zijn vriendin toen zij aan het werk was in The Cuckoo Club, een trendy club in Londen waar veel sterren komen. Deze week werd het stel gespot in een andere dure club in Londen. Schwimmer en zijn vriendin dronken champagne met vrienden en begaven zich op de dansvloer. "Ze zijn overduidelijk gek op elkaar", vertelt een insider aan News of the World. "Toen ze op r&b dansten, vlogen de vonken er vanaf."

Een vriendin van Zoe bevestigt de geruchten. "Zoe heeft haar relatie met David aan ons opgebiecht." Volgens de bron noemt Buckman haar nieuwe vriend 'net zo grappig als zijn Friends-personage Ross, beschaafd en sexy'.

Schwimmer woont momenteel in Londen, waar hij zijn eerste film regisseert. 'Run, fat boy, run', een romantische komedie met Thandie Newton en Hank Azaria in de hoofdrollen, moet nog dit jaar uitkomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen