Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BZN neemt afscheid met 'Goodbye'

Shownieuws

De laatste single van BZN is een nieuwe versie van het lied 'Goodbye'. De Volendamse band gaat deze zomer na 41 jaar uit elkaar. 'Goodbye' komt 13 april uit.

De laatste single van BZN is een nieuwe versie van 'Goodbye'. Het nummer verscheen eerder al op het album 'Horizon'. Speciaal voor het afscheid van de Volendamse band is het eerste couplet voorzien van een nieuwe tekst. Die is nog toepasselijker dan de oude, zo meldt BZN zondag op zijn website. 'Goodbye' komt op 13 april uit.

De Band Zonder Naam stopt in de zomer na 41 jaar. In oktober begon de groep met een afscheidstournee door Nederland. Op 16 juni valt het doek definitief, bij een groot concert in Ahoy in Rotterdam. Naar dat moment wordt toe gewerkt in de realitysoap Adieu BZN, die te zien is bij de Tros.

Het besluit te stoppen komt van Jan Keizer, die verder gaat als soloartiest. Hij sloot zich in 1969 bij de groep aan als drummer, maar werd al snel zanger. Met de zangeressen Annie Schilder en Carola Smit werd hij het gezicht van de band, die hits had als 'Mon amour' en 'Just an illusion'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen