Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack White wordt weer vader

Shownieuws

Jack White en zijn vrouw Karen Elson verwachten hun tweede kind. Dat meldt de New York Post. Elson beviel in mei vorig jaar van dochter Scarlett.

Jack White, gitarist van rockband The White Stripes, en zijn vrouw Karen Elson verwachten hun tweede kind. Dat meldt de Amerikaanse krant New York Post. Elson beviel in mei vorig jaar van dochter Scarlett.

White en Elson stapten in juni 2005 in Brazilië in het huwelijksbootje, vijf weken nadat ze elkaar hadden ontmoet tijdens het opnemen van een videoclip. Voordat Jack het topmodel leerde kennen, was hij de vriend van Hollywoodster Renee Zellweger.

De 31-jarige gitarist uit Detroit was eenmaal eerder getrouwd: met Meg White, met wie hij The White Stripes vormt. Jack heeft jarenlang gezegd de broer te zijn van Meg, maar uit documenten bleek dat de twee vier jaar getrouwd zijn geweest. Het duo liet het huwelijk in 2000 ontbinden.

White richtte The White Stripes in 1997 op met zijn toenmalige vrouw Meg. Het duo kreeg vorig jaar een Grammy voor het vijfde album 'Get behind me Satan'. Op de website van de band valt te lezen dat de opnames van het nieuwe album 'Icky Thump' net zijn afgerond. Voor het debuutalbum van The Raconteurs oogstte deze band, Jacks tweede project, het afgelopen jaar lof.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen