Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gokker kan inzetten op kunstbeen Heather Mills

Shownieuws

Als het kunstbeen van Heather Mills eraf vliegt tijdens het Amerikaanse Dancing with the Stars, kan dat gokkers geld opleveren.

Als het kunstbeen van Heather Mills eraf vliegt tijdens de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars, kan dat gokkers geld opleveren. Op de gokwebsite bodog.com kunnen ze erop wedden of de prothese vast blijft zitten of juist loslaat tijdens een chachacha of Engelse wals.

De site stelt als voorwaarde dat het kunstbeen van Mills valt door een ongelukje. Wie er honderd dollar op zet dat het been loslaat, strijkt ruim het viervoudige op als het inderdaad gebeurt.

Mills kreeg in 1993 een ongeluk waarbij ze werd geraakt door een politiemotor. Ze verloor een deel van haar linkerbeen. Sindsdien zet ze zich in voor goede doelen. Ze is actief in de strijd tegen landmijnen en ze zette een actie op om ongebruikte protheses naar het voormalige Joegoslavië te sturen. Hiervoor werd ze genomineerd voor de Nobelprijs. Mills is de eerste gehandicapte deelneemster aan Dancing with the Stars.

De 39-jarige blondine werd vooral bekend door haar huwelijk met ex-Beatle Paul McCartney. Ze liggen al een tijd in een scheiding, die breed wordt uitgemeten in de pers. De twee, die vier jaar getrouwd waren, hebben een dochtertje van 2, Beatrice.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen