Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda de Mol is bijna klaar voor bikini

Shownieuws

Linda de Mol is zes kilo afgevallen. Ze laat zich voor de cover van haar glossy Linda fotograferen in bikini en traint hard om goed voor de dag te komen.

Linda de Mol is zes kilo afgevallen. Dat vertelt ze aan Novum Nieuws. De presentatrice laat zich voor de cover van het zomernummer van haar glossy Linda fotograferen in bikini. Ze is hard aan het trainen om goed voor de dag te komen.

Linda heeft een persoonlijke trainer in de arm genomen. Ze sport vijf dagen per week. Aan een dieet begint ze niet. "Ik probeer niet heel streng te lijnen, omdat ik inmiddels wel weet dat je van lijnen uiteindelijk dikker wordt. Ik gooi het vooral op heel veel sporten en gezond, gezond, gezond", vertelt ze. "Ik ben nu echt zo'n heel nare gezondheidsfreak."

De acterende presentatrice staat niet alleen op de cover, waarvoor de foto waarschijnlijk volgende maand gemaakt wordt. Ze heeft verschillende bekende vrouwen van boven de 40, onder wie Caroline Tensen en Susan Visser, gevraagd haar te vergezellen. In het blad zelf staan BN'ers in hun ondergoed. "Ik heb half bekend Nederland zover gekregen dat ze in hun zwemkleding poseren. Zelfs Paul de Leeuw doet mee."

De actie wordt haar niet door iedereen in dank afgenomen. "Het is té grappig. Ik krijg nu alleen maar mailtjes van: je wordt bedankt", lacht ze. "Dat ze niet meer durven." Zelf vindt ze het griezelig schaars gekleed op de omslag te staan. "Ik vind het heel erg eng. Want je geeft mensen de mogelijkheid om te zeggen: jeetje, nou zeg, kijk haar eens."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen