Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carmen Electra niet in Baywatch-film

Shownieuws

Carmen Electra is geen gastrol aangeboden voor de Baywatch-film. Het model en actrice speelde de rol van strandwacht Lani McKenzie in de serie.

Carmen Electra is geen gastrol aangeboden voor de Baywatch-film. Het model en actrice speelde de rol van strandwacht Lani McKenzie in de televisieserie waar de film op gebaseerd is. "Ik doe niet mee, niemand heeft contact met me opgenomen", vertelt ze aan de Amerikaanse krant The Post Chronicle.

In tegenstelling tot Carmen Electra is Pamela Anderson wel benaderd voor een gastrolletje in de film van regisseur Eli Roth. De wulpse blondine, die de rol van C.J Parker speelde, liet weten het fantastisch te vinden een rolletje te vertolken in de film.

Pamela Anderson, Carmen Electra, Erika Eleniak, Yasmine Bleeth en Gena Lee Nolin werden door de serie wereldwijd bekend. Ze groeiden uit tot sekssymbolen. Baywatch werd in de jaren negentig in 140 landen uitgezonden en kreeg daarna nog een spin-off, Baywatch Nights. Er is al eerder een film uitgebracht, 'Baywatch Hawaiian wedding'.

Nog niet bekend is welke strandwachten naast Pamela Anderson hun rode badpak uit de kast mogen halen om het strand weer veilig te maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen