Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Idolen zingen voor het goede doel

Shownieuws

Het televisieprogramma American Idol komt met een speciale tweedelige editie van het programma voor het goede doel. De show heet Idols Gives Back.

Het televisieprogramma American Idol komt met een speciale tweedelige editie van het programma, voor het goede doel. Onder de naam Idols Gives Back wordt geld ingezameld om jongeren die onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven in de Verenigde Staten en Afrika te helpen. "Ik heb met eigen ogen de omstandigheden in Afrika gezien en ben trots dat we met ons programma hulp kunnen bieden", zegt Idols-jurylid Simon Cowell in het Amerikaanse tijdschrift People.

Het format van de talentenjacht blijft hetzelfde, alleen doen er nu bekende namen mee. Sterren als Pink, Gwen Stefani, Borat en Annie Lennox zullen de revue passeren. Kijkers kunnen op hun favoriete zanger of zangeres stemmen en sponsors als Coca-Cola doen voor elke stem een duit in het zakje.

De liedjes die de sterren zingen, gaan over hoop en medeleven. Het liefdadigheidsevenement wordt op 24 en 25 april uitgezonden in de Verenigde Staten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen