Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Begrafenis Anna Nicole wordt extravagant en roze

Shownieuws

De begrafenis van Anna Nicole Smith wordt extravagant met een overdaad aan roze bloemen. Ze wordt begraven op de Bahama's.

(Novum/AP) - De begrafenis van Anna Nicole Smith wordt extravagant, privé en met een overdaad aan bloemen in haar lievelingskleur roze. Dat zegt de organisator van de rouwdienst van de ex-playmate. Smith, die drie weken geleden overleed, wordt vrijdag op de Bahama's begraven naast haar zoon Daniel. "Natuurlijk wordt het allemaal over de top", zegt de organisator. "Dat was Anna Nicole ook."

Bij de dienst zijn meer dan driehonderd gasten aanwezig. Ook komt er een bekende zanger optreden, maar om wie het precies gaat is niet bekendgemaakt. De kist waarin Smith ligt blijft dicht, hoewel vrienden en familie voor aanvang van de begrafenis de gelegenheid krijgen hun foto erin te laten leggen. De politie op de Bahama's heeft opdracht gekregen nieuwsgierige omstanders bij de dienst vandaan te houden.

Anna Nicole wordt begraven in een speciaal voor haar ontworpen jurk. De organisator wilde niet beschrijven hoe het kledingstuk eruit ziet. Verder vindt de dienst plaats in een Baptistenkerk. Anna Nicole was niet gelovig, maar wel spiritueel, liet ze ooit weten.

Om de plaats waar Smith begraven zou worden was veel te doen. Haar moeder wilde haar in Texas laten begraven, waar de familie vandaag komt. De rechter bepaalde uiteindelijk dat de Bahama's, waar zij woonde, haar laatste rustplaats zouden worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen