Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Viola Holt presenteert Tijd Voor Tien

Shownieuws

Viola Holt presenteert maandag eenmalig het televisisieprogramma Tijd Voor Tien. Sinds donderdag presenteert ze voor oor de Rotterdamse zender RNN7.

Viola Holt presenteert maandag eenmalig het televisisieprogramma Tijd Voor Tien. Holt presenteert de ochtendshow op Tien samen met vaste presentatoren Sanne Heijen en Marco Verhagen. Dat meldt een woordvoerder van het programma vrijdag. Als gasten ontvangt het drietal schrijfster Carry Slee, producent Rob Bolland en presentatrice Irene van der Laar.

Eerder deze week werd bekend dat de 57-jarige Holt een contract heeft gesloten met de Rotterdamse zender RNN7. Daar presenteert ze sinds donderdag afwisselend met Edvard Niessing het nieuwsprogramma Nieuws uit Holland. Op haar eerste werkdag struikelde Viola meteen over een kabel, waarna zo zoveel pijn had dat ze niet meer kon zitten en alleen nog kon staan. Na een bezoek aan het ziekenhuis in Rotterdam bleek dat Holt een beenspier had gescheurd

Viola maakte in 1968 op 17-jarige leeftijd haar debuut op de Nederlandse televisie als omroepster bij de Avro. Eind jaren tachtig werd ze de presentatrice van De 5 Uur Show op RTL 4. In 1998 viel het doek voor het middagprogramma, maar een jaar later keerde zij alweer terug op tv met een nieuwe versie van Klasgenoten. In 2000 besloot Holt voor vijf jaar te emigreren naar Mexico, waar zij samen met haar echtgenoot een restaurant had. Dit jaar was ze met zangeres Bonnie St Claire te zien in de reallifesoap Bonnie en Viola.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen