Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geert Hoes doet mee aan So you wanna be a popstar

Shownieuws

Geert Hoes, Fajah Lourens, Monique van der Werff, Eric Hulzebosch, Sacha Visser en Nelleke van der Krogt doen mee aan 'So you wanne be a popstar'.

Geert Hoes gaat meedoen aan 'So you wanna be a popstar', de talentenjacht waarin bekende Nederlanders worden omgetoverd tot popsterren. Dat is donderdag bekendgemaakt tijdens de perspresentatie van het SBS-programma in de Amsterdamse popzaal Paradiso. De deelname van Hoes is opvallend omdat hij momenteel nog te zien is in 'Sterren dansen op het ijs', waar hij grote kans maakt als winnaar uit de bus te komen.

Ook werd bekend dat actrice Fajah Lourens, Zoop-actrice Monique van der Werff, marathonschaatser Eric Hulzebosch, ONM-acteur Sacha Visser en Nelleke van der Krogt van de partij zijn. Eerder werd al bekend dat politicus Hilbrand Nawijn, Jochem van Gelder, Viktor Brandt en Tanja Jess meedoen. Wie de elfde kandidaat wordt, is nog geheim.

'So you wanne be a popstar' is vanaf 16 maart te zien op SBS 6. Het programma wordt gepresenteerd door Gerard Joling en Nance.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen