Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Blonde Victoria heeft meer plezier

Shownieuws

Victoria is in haar nopjes met haar nieuwe haarkleur. Ze verruilde haar donkere lokken voor een blonde coupe om 'alvast in Californische sferen te komen'.

Victoria Beckham is helemaal in haar nopjes met haar nieuwe haarkleur. Ze verruilde haar donkere lokken voor een blonde coupe om 'alvast in Californische sferen te komen'. De voormalige Spice Girl verhuist in augustus met haar voetballende man David naar Los Angeles. "Ik vind het zelf een erg geschikt kapsel in verband met de verhuizing", zei ze tegen de Britse krant The Sun.

Posh Spice zat een hele dag in de kapsalon, en stuurde bij elke geverfde lok een foto naar haar man. Het resultaat stemde haar tevreden. "Ik ben echt blij met mijn blonde haar, eens kijken of blondines echt meer plezier hebben", verklaart ze.

De Beckhams verhuizen naar de Verenigde Staten omdat David een vijfjarig contract heeft getekend bij de voetbalclub Los Angeles Galaxy. Het Amerikaanse televisiestation NBC maakte eerder deze week bekend een realityshow rond de familie Beckham te maken. De 6-delige serie zal vanaf de zomer worden uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen