Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Na 'The departed' opnieuw Hongkong-remake Warner

Shownieuws

Na het succes van 'The departed' maakt Warner opnieuw een remake van een thriller uit Hongkong. De filmstudio kocht de rechten van 'Confession of pain'.

(Novum/AP) - Na het succes van 'The departed' maakt filmstudio Warner opnieuw een remake van een thriller uit Hongkong. De studio heeft de rechten gekocht van 'Confession of pain'. Deze film is van dezelfde regisseurs, Andrew Lau en Alan Mak, en scenarist, Felix Chong, als de originele versie van 'The departed'. De film van Martin Scorsese won zondag de Oscars voor beste film, beste regie, beste montage en beste bewerkte scenario.

Ook neemt het productiebedrijf van Leonardo DiCaprio opnieuw de productie voor zijn rekening. Of de acteur, net als in 'The departed', ook de hoofdrol gaat vertolken in de Amerikaanse versie van het project is niet bekend. Ook is nog geen regisseur aangetrokken.

'Confession of pain' gaat over een politieagent in Hongkong die wraak neemt op de moordenaar van zijn gezin door met zijn dochter te trouwen en zijn vertrouwen voor zich te winnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen