Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Realityshow voor Beckhams is een feit

Shownieuws

Het wel en wee van de familie Beckham is vanaf de zomer op televisie te zien in hun eigen realityshow. Rode draad in de serie is de verhuizing naar Los Angeles.

(Novum/AP) - Het wel en wee van de familie Beckham is vanaf de zomer op televisie te zien in hun eigen realityshow. De geruchten over de serie deden al een tijdje de ronde, maar nu heeft het Amerikaanse televisiestation NBC de komst van de show bevestigd.

De serie, die op het moment nog geen naam heeft, bestaat uit zes afleveringen van een half uur. De rode draad in de serie is de verhuizing van Europa naar Los Angeles. Simon Fuller, de voormalige manager van de Spice Girls en het brein achter Idols gaat het programma produceren.

Victoria is erg enthousiast over haar samenwerking met Fuller. "Deze show wordt heel anders, en ik denk dat veel mensen verbaasd zullen zijn", zegt ze. Fuller was al eerder benaderd om een show over de familie te maken. "Al voordat de verhuizing bekend was hadden we al plannen voor de serie, en toen hebben we besloten het maar te doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen