Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grey's Anatomy-actrice zit vast aan contract

Shownieuws

Katherine Heigl zit ondanks haar onvrede over haar salaris nog vast aan haar contract bij Grey's Anatomy. Dat meldt ABC, waar de serie wordt uitgezonden.

Katherine Heigl zit ondanks haar onvrede over haar salaris de komende tijd nog vast aan haar contract bij Grey's Anatomy. Dat heeft de Amerikaanse zender ABC, waar de ziekenhuisserie wordt uitgezonden, verklaard. "We hebben een langetermijncontract met haar en ze zal daarom nog enkele jaren in de show te zien zijn."

Woensdag maakte het Amerikaanse tijdschrift People bekend dat Heigl, die de rol van chirurg in opleiding Izzie Stevens vertolkt in de serie, was weggelopen uit een contractbespreking. De 28-jarige actrice zou teleurgesteld zijn omdat haar collega's financieel meer gewaardeerd worden dan zij.

Volgens ABC is Heigl net zo belangrijk voor de show als haar collega's. "Katherine maakt een belangrijk deel uit van de serie en het succes daarvan", stelt de zender in een persbericht. "Omdat we haar talent en bijdrage aan de show waarderen, hebben we Katherine onlangs benaderd met een aanbod haar salaris te verhogen. We betreuren het dat dit gebaar zo negatief naar buiten is gekomen in de media."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen