Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole Smith toch begraven op Bahama's

Shownieuws

De op 8 februari overleden Anna Nicole Smith mag toch op de Bahama's worden begraven. Dat heeft een hof van beroep in Florida woensdag bepaald.

(Novum/AP) - Anna Nicole Smith mag toch op de Bahama's worden begraven. Dat heeft een hof van beroep in de Amerikaanse staat Florida woensdag bepaald. Virgie Arthur, de moeder van Anna Nicole waar ze nauwelijks contact mee had, was in hoger beroep gegaan omdat zij wil dat haar dochter in Texas begraven wordt, waar de familie vandaan komt.

Vorige week werd kreeg de advocaat van Dannielynn, het vijf maanden oude dochtertje van Smith, zeggenschap over het lichaam. Die wilde het, net als de vriend van de blondine, Howard K. Stern, op de Bahama's ter aarde bestellen. Arthur tekende hier dus beroep tegen aan, maar moet zich nu bij de beslissing neerleggen.

Volgens de rechter is het duidelijk dat Smith op de eilandengroep in het Caribisch gebied begraven wilde worden, naast haar vorig jaar overleden zoon Daniel. De advocaat van Dannielyn zegt dat Smith mogelijk donderdag al wordt begraven.

Anna Nicole Smith overleed op 39-jarige leeftijd, nadat zij onwel was geworden in een hotelkamer in Florida. De doodsoorzaak is niet vrijgegeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen