Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen DNA-test bij baby Anna Nicole

Shownieuws

Dannielynn, het dochtertje van Anna Nicole Smith, hoeft geen DNA af te staan. Larry Birkhead wilde met het erfelijke materiaal bewijzen dat hij haar vader is.

Larry Birkhead, de ex-vriend van de overleden Playmate Anna Nicole Smith, heeft een tegenslag moeten verwerken in de strijd om zijn vermeende dochtertje Dannielynn. Een rechter in Florida heeft woensdag verboden dat DNA-materiaal wordt afgenomen bij het vijf maanden oude meisje. Dat meldt de entertainment-website TMZ.

Birkhead wilde dat het erfelijke materiaal zou worden gebruikt voor de vaderschapstest die hij al voor de dood had geëist. Met de test wilde hij bewijzen de verwekker van Dannielynn te zijn. Anna Nicole heeft dit altijd tegengesproken. Ze beweerde dat haar vriend Howard K Stern de vader van haar kind was. Stern is ook als vader geregistreerd op de geboorteakte van het meisje. Het DNA dat is afgenomen bij het lichaam van Anna Nicole mag wel worden gebruikt voor de test.

Stern en Birkhead willen allebei de voogdij over Dannielynn. Ze vechten hun conflict uit in de rechtszaal. Ook Virgie Arthur, de moeder van Anna Nicole, mengt zich in de strijd om het meisje. Rechtsdeskundigen verwachten dat de voogdij wordt toegewezen aan Stern. Ook wordt voorspeld dat de zaak veel tijd in beslag neemt.

De 39-jarige Anna Nicole Smith werd op 8 februari bewusteloos gevonden in een hotelkamer in Hollywood. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, waar ze overleed. Het is nog onduidelijk wat de doodsoorzaak was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen