Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney heeft postnatale depressie'

Shownieuws

Britney Spears kampt met een postnatale depressie. Dat is een theorie waarmee verschillende Amerikaanse media haar recente gedrag verklaren.

Britney Spears kampt met een postnatale depressie. Met die theorie verklaren verschillende Amerikaanse media het vreemde gedrag van de voormalige popprinses. De zangeres, die sinds vorige week is opgenomen in een ontwenningskliniek, kwam sinds haar scheiding van Kevin Federline in november regelmatig in opspraak.

De 25-jarige zangeres werd vaak gespot in nachtclubs in Los Angeles en Las Vegas, meermalen zonder ondergoed, terwijl ze twee kleine kinderen heeft. Aan haar opname in de kliniek in Malibu ging een roerige week vooraf, waarin ze zich twee keer eerder in een kliniek liet opnemen om die een dag later te verlaten. Ook schoor ze haar hoofd kaal en liet ze een tatoeage zetten.

Een postnatale depressie kan optreden bij vrouwen die recent bevallen zijn. Britney schonk in september het leven aan haar jongste, Jayden James. Vrouwen met het syndroom hebben last van stemmingswisselingen, angsten, vermoeidheid en huilbuien. In ernstiger gevallen is ook sprake van ook slaap- en eetproblemen en hebben vrouwen weinig interesse meer in hun kind.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen