Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco is trots op voetbalvrouw Leontine

Shownieuws

Marco Borsato is trots op zijn vrouw Leontine. Dat schrijft de zanger op zijn website. Haar rol in de nieuwe serie Voetbalvrouwen vervult hem met trots.

Marco Borsato is trots op zijn vrouw Leontine. Dat schrijft de zanger op zijn website. De hoofdrol die zij speelt in de nieuwe serie Voetbalvrouwen vervult hem met trots. In de komische dramaserie is Leontine te zien als Liz, de ingetogen vrouw van een voetbalcoach.

De eerste twee afleveringen van de serie zijn maandag vertoond tijdens een feestelijke première. Borsato vertelt met bewondering te hebben gekeken. "Ik verloor mezelf helemaal in de acteerprestaties van Leontine." Maar hij was niet alleen onder de indruk van zijn wederhelft. "Al het acteerwerk lag op een verassend hoog niveau. Ik vond het allemaal gewoon écht goed."

De zanger vond het leuk om te merken dat hij niet de enige is die zijn vrouw goed vindt acteren. "Stiekem vond ik het erg leuk om te horen hoe complimenteus haar tegenspeler Victor Löw over Leontine is. Hij wordt toch beschouwd als de goeroe van de acteurs", schrijft Marco. "En als je dan hoort dat producent Alain de Levita en regisseur Johan Nijenhuis het hier roerend mee eens zijn, dan doet dat wel wat met je."

Borsato is blij dat de moeder van zijn drie kinderen niet alleen maar als 'de vrouw van' wordt gezien. "Ik vind het heerlijk voor haar dat ze weer geroemd wordt om haar eigen prestaties, ze werkt zó ongelooflijk hard."

Voetbalvrouwen, waarin verder onder anderen Nicolette van Dam, Bas Muijs en Barry Atsma zijn te zien, wordt vanaf volgende week zondag uitgezonden op Tien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen