Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell vindt dweilen niet erg

Shownieuws

Naomi Campbell vindt het helemaal niet erg om vloeren te dweilen.Dat vertelt het topmodel, dat een taakstraf van vijf dagen kreeg opgelegd, wegens mishandeling.

Naomi Campbell vindt het helemaal niet erg om vloeren te dweilen. Dat vertelt ze aan het Amerikaanse tijdschrift People. Het Britse topmodel kreeg een taakstraf van vijf dagen, omdat ze een huishoudster zou hebben mishandeld. "Ik doe gewoon wat ik moet doen", zegt ze. "En dan sluit ik deze periode af en ga ik verder met mijn leven."

Het is niet de eerste keer dat de 36-jarige Campbell werd beschuldigd van mishandeling. Eerder hadden drie andere huishoudsters hun opvliegerige werkgeefster al aangeklaagd. Het model moet ook een cursus woedebeheersing volgen.

De straffen die ze heeft gekregen, lijken invloed op het model te hebben gehad. Ze kondigt in People aan binnenkort een groot deel van haar garderobe te willen schenken aan een goed doel. "Ik heb zoveel opslagruimtes vol met kleding die ik niet draag, dat is gewoon zonde. Ik heb bedacht dat ik daar heel veel anderen een plezier mee kan doen", vertelt ze. "Ik ga alles uitmesten. Het is tijd om schoon schip te maken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen