Kies je favoriete radiostation

Dossiers

VanVelzen ontvangt debuutalbum van Eddie Zoey

Shownieuws

Een klein mannetje met een grote stem. Zo typeerde 3FM-dj Eddie Zoey vrijdagavond VanVelzen bij diens cd-presentatie. De cd ligt 16 maart in de winkel.

Een klein mannetje met een grote stem. Zo typeerde 3FM-dj Eddie Zoey vrijdagavond VanVelzen bij diens cd-presentatie. De 1.50 meter lange zanger kreeg het eerste exemplaar van zijn debuutalbum 'Unwind' uit handen van de dj die de latere hit 'Baby get higher' als eerste op de radio draaide.

De zanger en zijn band speelden alle elf tracks plus bonustrack van de cd in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Stevige nummers als 'Baby get higher', 'Shine a little light' en titelsong 'Unwind' werden afgewisseld met rustiger liedjes zoals 'Someday', 'Rise' en de hit 'Burn'. Zanger Roel van Velzen toonde zich op zijn gemak achter zijn keyboard en pakte af en toe zijn gitaar voor een paar akkoorden. Hij werd begeleid door een bassist, drummer en gitarist.

Grote nationale en internationale componisten als John Ewbank en de toetsenist van Bløf, Bas Kennis, werkten mee aan de songs op de cd. Ook muzikanten als pianist Cor Bakker, Anouk's live band en eerder genoemde Bas Kennis geven acte de présence. Het album ligt op 16 maart in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen