Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marky Mark bidt voor Lane Garrison

Shownieuws

Mark Wahlberg bidt elke dag voor Lane Garrison, zijn vriend en collega. Garisson is na een auto-ongeluk aangeklaagd wegens doodslag.

Mark Wahlberg bidt elke dag voor Lane Garrison, zijn vriend en collega. Garisson, bekend als Tweener in de tv-serie Prison Break, is na een auto-ongeluk met dodelijke afloop aangeklaagd wegens doodslag. "Ik bid voor de rest van mijn leven elke dag voor Lane en alle betrokkenen", vertelt voormalig rapper Marky Mark aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 26-jarige Garrison is bovendien aangeklaagd voor rijden onder invloed. Het auto-ongeluk, waarbij in december een 17-jarige jongen om het leven kwam en twee 15-jarige meisjes gewond raakten, kan de acteur zeven jaar celstraf opleveren. "Het is een vreselijk ongeluk", zegt Wahlberg in het blad. "Ik hoop dat Lane deze tragedie achter zich kan laten en ik wens hem het beste."

De 35-jarige Wahlberg is zelf ook geen vreemde van de politie. Als tiener zat hij 45 dagen vast na een straatgevecht. Ook is Garrison niet zijn enige vriend die in aanraking is gekomen met justitie. In 2005 raakte voormalig 'Sopranos'-acteur Lillo Brancato betrokken bij een schietpartij. "Ik heb veel vrienden die wel eens zijn veroordeeld, maar ik ben iemand die vergeeft en de wonden probeert te helen", zegt de acteur daarover.

De advocaat van Garrison heeft laten weten dat de acteur alle verantwoordelijkheid voor het ongeluk op zich neemt. Hij is momenteel door het betalen van een borgsom op vrije voeten. De zaak komt 11 april voor de rechter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen