Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marilyn Manson komt naar Pinkpop

Shownieuws

Marilyn Manson komt naar Pinkpop. Ook acts als Good Charlotte, Scissor Sisters, Razorlight, Snow Patrol, Bloc Party, Amy Winehouse en Macy Gray treden op.

Marilyn Manson komt naar Pinkpop. De Amerikaanse rockband sluit de zaterdag af op het 3 FM-podium van het driedaagse festival in het Limburgse Landgraaf. Dat heeft festivalorganisator Jan Smeets woensdag bekendgemaakt.

Naast Marilyn Manson zijn Good Charlotte, Scissor Sisters, Razorlight, Snow Patrol, Dave Matthews Band, Within Temptation, Bloc Party en Evanescence toegevoegd aan de line-up van het festival. Ook Paolo Nuttini, Amy Winehouse, Gabriel Rios en Macy Gray zijn van de partij tijdens het pinksterweekeinde.

Eerder was al bekendgemaakt dat Linkin Park, Muse, Smashing Pumpkins, Korn, Iggy & The Stooges. Ilse DeLange en Maria Mena op de 38e editie van het festival staan. In totaal zijn 39 acts op Pinkpop te zien, waarvan nog twee namen niet bekend zijn.

Pinkpop vindt plaats van zaterdag 26 tot en met maandag 28 mei in Landgraaf. Kaarten voor het festival zijn vanaf zaterdag te koop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen