Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Anna Nicole bezoekt kleindochter

Shownieuws

De moeder van Anna Nicole Smith, heeft voor het eerst haar kleindochter gezien. Virgie Arthur bracht een kort bezoek aan de vijf maanden oude Dannielynn.

(Novum/AP) - De moeder van de onlangs overleden Anna Nicole Smith heeft dinsdag voor het eerst haar kleindochter gezien. Virgie Arthur bracht een kort bezoek aan de vijf maanden oude Dannielynn. De vrouw is momenteel verwikkeld in een rechtszaak om de voogdij van de baby.

Arthur was in tranen toen zij door de hekken reed bij de villa op de Bahama's waar het kind verblijft. Smith, die op 8 februari overleed, woonde daar geruime tijd. Moeder en dochter hadden een slechte band. Anna Nicole beschuldigde haar moeder ervan haar te hebben mishandeld toen ze jong was.

Dannielynn woont op de Bahama's met Howard Stern, die volgens de geboorteakte haar vader is. Stern, die een relatie had met Anna Nicole, en Virgie proberen via een rechtszaak beiden de voogdij over het meisje te krijgen.

Minstens drie andere mannen claimen echter ook dat zij de vader van Dannielynn zijn. Een ex-vriendje van Anna Nicole, Larry Birkhead, vroeg al voor de dood van de blondine een DNA-test aan. Hij wil daarmee bewijzen dat hij de vader van de baby is en vervolgens ook de voogdij opeisen. Volgens het Amerikaanse televisieprogramma The Insider heeft Birkhead zijn vermeende dochtertje zondag voor het eerst gezien.

Ondertussen is het lichaam van Anna Nicole nog steeds niet begraven. Stern wil zijn vriendin ter aarde laten bestellen op de Bahama's, naast haar in september overleden zoon Daniel. Arthur wil echter dat Texas, waar de familie vandaan komt, de laatste rustplaats van haar dochter wordt. Vrijdag kreeg Stern gelijk van de rechter, maar Arthur heeft inmiddels beroep aangetekend. Daardoor is Anna Nicole nog steeds geen eeuwige rust gegund.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen