Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belle Perez sleept Duitse deal binnen

Shownieuws

De Vlaamse Belle Perez heeft een overeenkomst getekend met het Duitse platenlabel Chet Records. Haar single en album liggen rond juni in de Duitse winkels.

De Vlaamse zangeres Belle Perez heeft een overeenkomst getekend met het Duitse platenlabel Chet Records. Een Duitse delegatie van het label was de afgelopen week te gast bij een van haar concerten, meldt haar management. De single 'El mundo bailando' en het album 'Gotitas de amor' liggen rond juni in de Duitse platenwinkels.

Voor meer landen naast België, Nederland en binnenkort Duitsland heeft de 31-jarige brunette geen tijd. Tussen 27 april en 12 mei is zij speciale gast tijdens de concerten van Frans Bauer in Ahoy in Rotterdam. Op 13 oktober geeft ze haar eerste soloconcert in het sportpaleis tijdens haar tournee Mega Latino. Daarnaast presenteert ze binnenkort met Jan Smit een nieuw seizoen van het tv-programma 'Tros muziekfeest'.

De Vlaamse zangeres brak twee jaar geleden in Nederland door met haar toptienhit 'Que viva la vida', de titelsong van de animatiefilm 'Madagascar'. De zangeres van Spaanse afkomst mocht vorig jaar haar eerste gouden plaat in ontvangst nemen voor het album met dezelfde titel als de single.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen