Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruzie voorbij na Engelse Big Brother

Shownieuws

Shilpa Shetty, de winnares van het Britse Celebrity Big Brother, is niet kwaad op Jade Goody. Zij brengt een bezoek aan het land van de Bollywoodactrice.

Ruzie voorbij na Engelse Big Brother

(Novum/AP) - Shilpa Shetty, de winnares van het Britse Celebrity Big Brother, is niet kwaad op haar rivale Jade Goody. De laatste brengt momenteel een kort bezoek aan het vaderland van de Bollywoodactrice. India zal haar met open armen ontvangen, laat Shetty weten.

Goody werd door de media verguisd, toen zij haar Indiase medebewoonster meerdere keren aan het huilen maakte. Zij werd neergezet als raciste, omdat zij grapjes maakte over het accent en de kookkunsten van Shetty.

De donkere schone, die eind januari als winnaar uit de bus kwam, heeft de vervelende gebeurtenissen inmiddels achter zich gelaten. "Shilpa neemt niemand iets kwalijk", vertelt haar woordvoerder.

De deelname aan het realityprogramma heeft Shetty geen windeieren gelegd. Nu zij ook buiten India bekend is geworden, liggen de internationale deals voor het oprapen. Een Britse manager, die door de actrice is ingehuurd om haar carrière in Groot-Brittannië op de rails te zetten, heeft voorspeld dat zij dit jaar anderhalf miljoen euro kan verdienen met nieuwe contracten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen