Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ellen DeGeneres doodsbang bij Oscars

Shownieuws

Ellen DeGeneres heeft maandag toegegeven dat ze doodsangsten uitstond tijdens de Oscaruitreiking. De 49-jarige comédienne presenteerde zondag het prijzengala.

Ellen DeGeneres heeft toegegeven dat ze doodsangsten uitstond tijdens de uitreiking van de Oscars. De 49-jarige comédienne presenteerde zondag het jaarlijkse prijzengala in Los Angeles.

Een dag na de Oscarshow vertelde de presentatrice in haar eigen talkshow dat ze ontspannen was tijdens de repetities. "Maar toen het aftellen voor de liveshow begon, was ik opeens doodsbang dat ik niet meer uit mijn woorden zou komen voor een miljoenenpubliek."

Ellen hield een videodagboek bij tijdens de uittreiking van de Academy Awards, zoals de Oscars officieel heten. Het Amerikaanse tijdschrift People meldt dat sterren als Beyoncé en Kate Winslet de comédienne complimenteren met haar presentatie van de jaarlijkse show. "Het presenteren van de Oscaruitreikingen betekent zoveel voor me", vertelde Ellen toen het filmpje was afgelopen. "De mensen achter het evenement hebben een gok genomen met mij en ik ben blij dat ze dat gedaan hebben."

DeGeneres werd in de jaren negentig bekend door de komische serie Ellen. Daarin maakte haar personage bekend lesbisch te zijn. Niet veel later kwam de hoofdrolspeelster zelf ook uit de kast.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen