Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bobby Brown in cel voor achterstallige betalingen

Shownieuws

Bobby Brown zit in de gevangenis, omdat hij heeft verzuimd alimentatie te betalen. De r&b-zanger moet met ruim veertienduizend euro over de brug komen.

(Novum/AP) - Bobby Brown zit in de gevangenis, omdat hij heeft verzuimd alimentatie te betalen. De r&b-zanger moet ruim veertienduizend euro aan achterstallige betalingen ophoesten, voordat hij de cel mag verlaten. Dat heeft zijn advocaat bekendgemaakt.

De 38-jarige ex van Whitney Houston is het openstaande bedrag schuldig aan Kim Ward, de moeder van zijn twee tienerkinderen. De maandelijkse lasten zouden de zanger te veel zijn. "Hij kan niet altijd werk vinden en heeft al jaren geen album meer gemaakt", laat zijn advocaat weten.

Brown, die onder meer bekend is door de hit 'Don't be cruel', is geen onbekende van de autoriteiten. In 1995 werd hij beschuldigd van het verkrachten van een minderjarige prostituee. De zaak werd buiten de rechtszaal afgehandeld. Ook is de artiest meermalen gearresteerd voor rijden onder invloed van alcohol en drugs.

Zijn huwelijk met Houston, die eind vorig jaar een scheiding aanvroeg, was veelbewogen. In 2003 werd Brown aangeklaagd voor het mishandelen van zijn echtgenote. Met Whitney heeft hij een 13-jarige dochter, Bobbi Kristina.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen