Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe uren in cel voor winkeldiefstal

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft donderdag uren vastgezeten op een politiebureau in A'dam wegens de diefstal van een roddelblad.

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft donderdagnacht enkele uren vastgezeten op een politiebureau in Amsterdam. De actrice was opgepakt omdat ze volgens de politie een tijdschrift had gestolen. Haar management spreekt van een ongelukkig misverstand. Yolanthe zou in een supermarkt zo diep in gesprek zijn geweest met haar goede vriend Mark van Eeuwen, bekend uit Goede Tijden, Slechte Tijden, dat ze bij de kassa wel haar boodschappen op de band legde, maar niet het blaadje.

Het tijdschrift had ze nog onder haar arm, waarna ze bij de uitgang werd aangehouden door een beveiligingbeambte. Ze zou meteen haar portemonnee hebben gepakt om het blaadje van 1,90 euro alsnog af te rekenen, maar de beveiliging besloot de politie in te schakelen. Die nam haar mee naar het bureau, waar ze de volledige procedure moest ondergaan van iemand die wordt ingerekend. Zo moest ze al haar persoonlijke eigendommen inleveren en werd gefouilleerd. Na enkele uren in de cel te hebben gezeten, mocht ze gaan.

Het management van Yolanthe laat weten de ONM-actrice te steunen en vindt dat het incident aantoont hoe een bekend gezicht tegen iemand kan werken. Ook wordt om het begrip van de media gevraagd om 'deze mug een mug te laten'. "Er zijn al olifanten genoeg in deze wereld."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen