Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Smartlappenduo Hepie en Hepie maken comeback

Shownieuws

Het smartlappenduo Hepie en Hepie keren na achttien jaar weer samen terug op de bühne. Ook werken de nichtjes aan een nieuwe cd en een nieuwe single.

Het smartlappenduo Hepie en Hepie keren na achttien jaar weer samen terug op de bühne. Ook werken de nichtjes aan een nieuwe cd en een nieuwe single. Beiden moeten dit voorjaar in de winkels liggen. Dit maakt manager Jan Zwarteveen maandag bekent.

Aanleiding van de terugkeer van het tweetal is hun 25-jarig artiestenjubileum. Volgens Zwarteveen is de kracht van het duo de kleur van van beide stemmen. "Het timbre van de twee stemmen kleurt prachtig en daardoor is de sound van Hepie en Hepie zo uniek", zegt de producer en manager.

Drie jaar geleden was al sprake van een comeback. Maar Hiemstra en Postma kregen toen in de studio tijdens het inzingen van de single ruzie. De geplande comebacksingle 'Laat me even kind zijn' werd toen door Postma alleen op cd gezet en uitgebracht. Het nummer werd geen hit.

Het tweetal scoort in het najaar van 1979 een grote hit met het lied 'Ik lig op mijn kussen stil te dromen'. Tien jaar later haalt het nummer opnieuw de top tien van de hitparade in een houseversie.

De naamsbekendheid van het duo blijkt groot. Dit blijkt uit de Nederlandse inburgeringcursus waarin de vraag is opgenomen wie Hepie en Hepie zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen