Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oleta Adams treedt op voor bezoekers Dreamgirls

Shownieuws

Oleta Adams, de Philharmonic Funk Foundation en Big, Black & Beautiful treden deze maand in bioscopen door heel Nederland op na afloop van de film 'Dreamgirls'.

Bezoekers van de film 'Dreamgirls' worden deze maand na afloop van de voorstelling in bioscopen door heel Nederland getrakteerd op optredens van Oleta Adams, de Philharmonic Funk Foundation en Big, Black & Beautiful. Dat heeft filmstudio Universal maandag bekendgemaakt. De concerttournee A Tribute to Motown is in het leven geroepen om het bioscooppubliek live te laten kennismaken met het typische Motown-geluid.

Zo kunnen bioscoopbezoekers in Ede, Almere en Enschede een optreden verwachten van de Philharmonic Funk Foundation en treedt Big, Black & Beautiful op in bioscopen in Rotterdam, Den Haag en Groningen. De tournee eindigt in het Tuschinski Theater in Amsterdam met vijf optredens van Oleta Adams. In totaal vinden van 14 februari tot en met 25 februari elf optredens plaats in zeven bioscopen.

'Dreamgirls' is in de Verenigde Staten een groot succes. De film, met onder anderen Beyoncé, Jamie Foxx en Eddie Murphy in de hoofdrollen, is genomineerd voor acht Oscars, waaronder die voor beste film. De film vertelt het verhaal van het zangtrio The Dreamettes, dat in de jaren zestig bij een talentenjacht wordt ontdekt door een manager met grootste plannen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen