Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Michael zingt voor 2000 euro per minuut

Shownieuws

George Michael geeft een optreden van een uurtje op het verjaardsgsfeest van een zakenman. Hij verdient daarmee 120 duizend euro, tweeduizend euro per minuut.

George Michael is niet te beroerd om te komen zingen op een verjaardagspartijtje. De Britse popster geeft een optreden van een uurtje op het feest van Philip Green, eigenaar van de Britse winkelketen Topshop, en strijkt daarvoor 120 duizend euro op. Daarmee verdient de zanger maar liefst tweeduizend euro per minuut.

Green, die 55 wordt, heeft volgens de Britse krant Daily Mirror zo'n honderd gasten uitgenodigd. Zij worden dinsdag op het Londense vliegveld Stansted verwacht, maar weten niet naar welke tropische bestemming ze vervolgens gaan. Onder de genodigden bevinden zich naar verluidt Kate Moss, Ricky Martin en Idols-jurylid Simon Cowell. Het gerucht gaan dat ook Michael Jackson van de partij is.

Green, wiens vermogen wordt geschat op 5,2 miljard euro, heeft twee privévliegtuigen ingezet om zijn gasten te vervoeren. Gefluisterd wordt dat het feestje op de Malediven wordt gevierd.

George Michael vraagt overigens nog niet eens zoveel voor een optreden van een uurtje. Vorige maand werd bekend dat een Amerikaanse miljardair acht ton overhad voor een optreden van een uur van Rod Stewart op zijn verjaardagsfuif. De 62-jarige Britse rocker werd daarvoor speciaal ingevlogen en alles werd voor hem betaald.

George Michael geeft 9 juni als eerste een concert in het vernieuwde Wembley-stadion in Londen. Op 26 juni staat de Brit in de Amsterdam ArenA.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen