Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pet Shop Boys hebben geen trek in Britney

Shownieuws

De Pet Shop Boys hebben geen zin om mee te werken aan het nieuwe album van Britney Spears. De band heeft een aanbod van de zangeres beleefd afgeslagen.

De Pet Shop Boys hebben geen zin om mee te werken aan het nieuwe album van Britney Spears. De band heeft volgens de Britse krant The Sun een aanbod van de zangeres beleefd afgeslagen. Het duo, dat eerder samenwerkte met Kylie Minogue en Tina Turner, zou niets hebben met de muziek van de voormalige tienerster.

De 25-jarige popprinses is vorige week naar Las Vegas afgereisd om te werken aan haar comebackalbum. Voor de nieuwe plaat heeft ze de hulp ingeroepen van bekende r&b-producent Lukasz Gottwald, die eerder hitalbums produceerde van onder anderen Missy Elliot, Pink en Kelly Clarkson.

Of Britney in 'Sin City' nieuwe nummers gaat opnemen, valt nog te bezien. Volgens de Amerikaanse krant New York Post is de popdiva al meerdere keren zonder succes de studio ingedoken. In november en december zou ze opnamesessies hebben afgeblazen als gevolg van haar onstuimige nachtleven.

Vorige maand zou Spears een nieuwe man aan de haak hebben geslagen. Sindsdien duikt ze regelmatig op met de 25-jarige Isaac Cohen, die werkt als acteur en model.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen