Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise en Katie Holmes vieren feest in Miami

Shownieuws

Tom Cruise en zijn echtgenote Katie Holmes zijn in Miami tot diep in de nacht uit hun dak gegaan tijdens een pre-party ter gelegenheid van de Super Bowl.

Tom Cruise en zijn echtgenote Katie Holmes zijn zaterdag in Miami tot diep in de nacht uit hun dak gegaan tijdens een pre-party ter gelegenheid van de Super Bowl, de finale van het American football-seizoen. "Katie kan heel goed dansen", zei een toeschouwer tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze gingen helemaal op in de muziek."

Fergie en Will.I.Am, beiden uit de band The Black Eyed Peas, lieten op het feest een aantal van hun hits horen. Ook Marc Anthony zong een aantal nummers, en werd later vergezeld door zijn vrouw Jennifer Lopez. Tom en Katie gingen met de voetjes van de vloer toen het stel optrad. Ook de zus van Cruise, en zijn zoontje Connor, waren aanwezig. Als klap op de vuurpijl brak rond middernacht een enorme vuurwerkshow los.

Na het feestje verplaatste het gezelschap zich naar een privéclub in South Beach in Miami. Tom en Katie dansten volgens getuigen op rock- en hiphopmuziek, en knuffelden de hele avond. Het stel zou rond twee uur 's nachts huiswaarts zijn gegaan. Andere feestgangers waren onder anderen Scarlett Johansson en Tara Reid. Ook Nick Lachey werd gespot.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen