Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stewardess mogelijk zwanger van Ralph Fiennes

Shownieuws

Stewardess Lisa Robertson is mogelijk zwanger na haar kortstondige affaire met acteur Ralph Fiennes. "Misschien, ja", verklaarde ze in The Sun.

Stewardess Lisa Robertson is mogelijk zwanger na haar kortstondige affaire met acteur Ralph Fiennes. "Misschien, ja", verklaarde ze in antwoord op vragen hierover van de Britse krant The Sun.

Robertson gaf onlangs toe onveilige seks op het toilet van het vliegtuig gehad te hebben met de acteur tijdens een vlucht naar India. Later die dag bedreef het stel nogmaals de liefde in de hotelkamer van Fiennes in Mumbai, zei de stewardess. De 38-jarige Robertson werd ontslagen door vliegmaatschappij Qantas Airlines nadat ze dit had verklaard.

De stewardess maakt zich zorgen over de 44-jarige Fiennes, mocht ze zwanger blijken. "Hij krijgt waarschijnlijk een zenuwinzinking, vertelt ze. "Hij is namelijk erg gevoelig."

Fiennes, die ambassadeur is voor Unicef, was in India om voorlichting te geven over veilige seks. De acteur, die te zien was in films als 'The English patient' en 'Schindler's list', heeft nog geen commentaar gegeven op het voorval.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen