Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon voor volkszanger Johan Heuser

Shownieuws

Zanger Johan Heuser en zijn vriendin Winanda zijn zaterdag ouders geworden van een zoon. De kleine draagt de naam Chamel en weegt 4120 gram.

Volkszanger Johan Heuser en zijn vriendin Winanda zijn zaterdag ouders geworden van een zoon. De kleine spruit draagt de naam Chamel en werd om 20.00 uur geboren in een ziekenhuis in hun woonplaats Heerlen. De kleine jongen is vijftig centimeter lang en weegt 4120 gram.

De naam Chamel is zelf bedacht door Winanda, vertelt Heuser. "De naam kwam spontaan op bij Winanda en ik vond het gelijk een mooie naam. We hebben wel opgezocht of de naam bestaat en of hij al eerder is gebruikt, maar we kunnen hem nergens terugvinden."

De trotse vader heeft speciaal voor de geboorte van zijn zoon een lied opgenomen. Het nummer 'Ons kleine wonder' wordt deze week samen met het geboortekaartje van Chamel opgestuurd naar fans en radiostations.

Heuser had vijf jaar geleden een hit met het nummer 'De hup-hop song', een duet met Corry Konings. De Brabantse zangeres ontdekte Heuser zeven jaar geleden en nam naast de single in 2002 het duettenalbum 'Eindeloos' met hem op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen