Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Winslet schikt in zaak om dieetgerucht

Shownieuws

Kate Winslet heeft een schadevergoeding geaccepteerd van het Britse blad Grazia, dat onlangs beweerde dat ze een dieetarts had bezocht. Dat zou niet kloppen.

Kate Winslet heeft een schadevergoeding geaccepteerd van het Britse blad Grazia, dat onlangs beweerde dat ze een dieetarts had bezocht. Het weekblad heeft zijn excuses aangeboden. Ook heeft het tijdschrift de lezing van Winslet geaccepteerd, die inhoudt dat zij de arts bezocht voor een nekprobleem en niet omdat ze zich zorgen maakt om haar gewicht. Dat meldt de BBC.

De actrice was van erg van streek door de aantijgingen omdat ze 'volledig gelogen' waren, en overwoog het blad aan te klagen. De hoogte van de schadevergoeding is niet bekend. Het bedrag wordt gedoneerd aan een goed doel dat zich inzet voor mensen met een eetstoornis.

Winslet staat bekend om haar normale figuur, dat in schril contrast staat met veel andere actrices uit Hollywood. De 32-jarige Winslet zei eerder dat ze haar functie als rolmodel voor jonge vrouwen heel serieus neemt. "Daarom zou ik nooit zoiets hypocriets doen als naar een dieetgoeroe gaan." Ook nu laat ze weten altijd open en eerlijk te zullen zijn over haar gewicht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen