Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniel Baldwin steekt Britney hart onder de riem

Shownieuws

Volgens Daniel Baldwin doet Britney Spears het geweldig in de afkickkliniek in Malibu waar ze vorige week werd opgenomen. De acteur is inmiddels 97 dagen clean.

Britney Spears doet het geweldig in de afkickkliniek waarin ze vorige week werd opgenomen. Dat zegt Daniel Baldwin in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Ze ziet er goed uit, maar mocht ze iets nodig hebben dan hoeft ze maar te bellen."

De 46-jarige acteur, die 97 dagen clean is, kwam de zangeres tegen bij de kliniek in Malibu, waar hij nog altijd onder behandeling is. Baldwin, die vorig jaar werd gearresteerd op verdenking van drugsbezit, heeft één simpel advies voor de popprinses: "Drink niet en gebruik niet."

De 25-jarige Britney heeft volgens de Britse boulevardkrant The Sun een luxe vleugel in de ontwenningskliniek tot haar beschikking. La Spears zou hebben aangegeven niet met andere patiënten in contact te willen komen.

De zangeres, die vorige week haar hoofd kaalschoor, kreeg afgelopen weekeinde bezoek van haar bijna ex-man Kevin Federline en haar twee zoontjes, Sean Preston (1,5) en Jayden (vijf maanden). Eerder verliet ze de instelling binnen een dag en ook uit een andere instelling liep ze vorige week weg. Mogelijk laat ze zich nu wel behandelen, omdat dat de kansen op de voogdij over haar kinderen vergroot als de scheiding met Federline rond is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen