Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jurk verraadt zwangerschap Naomi Watts

Shownieuws

Naomi Watts is zwanger. De gele jurk die ze droeg tijdens de Oscaruitreiking zondag kon het buikje van de 38-jarige actrice niet meer verbergen.

Naomi Watts is zwanger. De gele jurk die ze droeg tijdens de Oscaruitreiking zondag kon het buikje van de Australische actrice niet meer verbergen. Er gingen al een tijdje geruchten over een baby van de 38-jarige Watts en haar vriend Liev Schreiber.

Een woordvoerder van modehuis Escada, dat de gele jurk met blauwe strik van Watts ontwierp, kon het blijde nieuws zondag niet meer voor zich houden. In een persbericht werd de zwangerschap van Watts bevestigd. "De Escada-jurk sloot perfect aan bij haar nieuwe look, nu ze zwanger is van Liev Schreiber."

Ondanks haar duidelijk zwangere voorkomen wilde Watts op de rode loper, waar ze verscheen met haar beste vriendin Nicole Kidman, geen commentaar geven op de zwangerschapsgeruchten. "Ik ben momenteel heel erg gelukkig", was volgens de Australische krant The Daily Telegraph het enige wat de King Kong-ster kwijt wilde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen