Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Extra concert The Police in Amsterdam

Shownieuws

Het Britse trio The Police geeft een extra concert in de ArenA. De kaarten voor het concert van donderdag 13 september waren vrijdag binnen een uur uitverkocht.

Het Britse trio The Police geeft een extra concert in de Amsterdam ArenA. De kaarten voor het concert van donderdag 13 september waren vrijdag binnen een uur uitverkocht en daarom komt er een dag later nog een concert. Dat heeft een woordvoerder van concertorganisator Mojo vrijdag laten weten.

De optredens maken deel uit van de Celebration Tour waarmee de band op 28 mei start in Canada. Vervolgens komt The Police via de Verenigde Staten naar Europa.

The Police werd wereldberoemd met hits als 'Roxanne', 'Message in a bottle' en 'Every breath you take'. De band, die bestaat uit zanger Sting, drummer Steward Copeland en gitarist Andy Summer, viel in 1984 uiteen.

Begin dit jaar werd na veel speculaties een reünie aangekondigd. Het eerste optreden van de herenigde groep was als openingact bij de uitreiking van de Grammy Awards.

Een deel van de opbrengst van de tournee van The Police gaat naar WaterAid, een organisatie die armoede bestrijdt door de toegang tot veilig water te bevorderen.

De voorverkoop van het concert op 14 september start op zaterdag 17 maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen