Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Coole Piet laat ware gezicht zien

Shownieuws

Harold Verwoert, die als Coole Piet twee hits scoorde, laat zijn ware gezicht zien met zijn nieuwe single. Hij brengt 'Mama Leone' onder zijn eigen naam uit.

Harold Verwoert, die als Coole Piet twee hits op zijn naam schreef, laat met zijn nieuwe single zijn ware gezicht zien. Zijn Nederlandstalige versie van het nummer 'Mama Leone' van de Italiaanse zanger Bino is de eerste single die de entertainer uitbrengt onder zijn eigen naam.

Met 'Mama Leone' brengt Verwoert een eerbetoon aan zijn overleden moeder. "Dit jaar zou mijn moeder 60 zijn geworden. Omdat ik iets speciaals wilde doen, besloot ik om haar lievelingsliedje 'Mama Leone' van een Nederlandse tekst te voorzien en op te nemen in de studio", verklaart hij. De opbrengst van de single, die zaterdag uitkomt, gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Verwoert werd bekend als presentator van diverse belspelletjes en het SBS-programma Xplosief. De afgelopen twee jaar scoorde hij rond Sinterklaas hits met zijn alterego Coole Piet. Met zijn zelfgeschreven liedjes 'De streken van tante Toos' en 'Paniek in de confettifabriek' bereikte hij tweemaal de eerste positie in de Single Top 100.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen