Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Johnny Depp lijkt herstellende

Shownieuws

Het gaat een stuk beter met de dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis. De 7-jarige Lily-Rose werd negen dagen geleden met spoed opgenomen in een ziekenhuis.

(Novum/AP) - Het gaat een stuk beter met de dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis. De 7-jarige Lily-Rose werd negen dagen geleden met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Londen. "We zijn blij te kunnen melden dat het beter met haar gaat", zei een woordvoerder van de acteur.

Donderdag meldden Britse media dat het meisje er slecht aan toe was. Wat Lily-Rose precies mankeert, is niet bekendgemaakt. Volgens het Amerikaanse tijdschrift In Touch werd de dochter van de acteur opgenomen nadat zij zich had verwond aan een verroeste spijker. De wond zou te laat zijn behandeld en daardoor zou het meisje bloedvergiftiging hebben opgelopen. De vergiftiging zou door haar hele lichaam zitten en ook in haar belangrijkste organen.

De 43-jarige Depp is negen jaar samen met zangeres Vanessa Paradis. Naast Lily-Rose hebben ze nog een zoontje, de 4-jarige Jack. Het gezin woont in Frankrijk, waar Paradis vandaan komt. Depp heeft de opnamen van de film 'Sweeney Todd', waarvoor hij en zijn familie in Londen zijn, stilgelegd om bij zijn dochter te kunnen zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen