Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok en Sittah leggen ruzie bij

Shownieuws

Hans Klok en Sittah zijn weer vrienden. De illusionist en zijn voormalige assistente hebben hun ruzie, waarbij ze elkaar afmaakten in de pers, bijgelegd.

Hans Klok en Sittah zijn weer vrienden. De illusionist en zijn voormalige assistente vertellen vrijdag in de Telegraaf dat ze hun ruzie hebben bijgelegd. "Ik heb gezegd dat ik van hem houd. En hij heeft tegen mij gezegd dat hij van mij houdt", zegt Sittah. "Zand erover", voegt Klok toe.

Hans en Sittah gooiden de afgelopen maanden met modder naar elkaar in de pers. Hun ruzie ontstond na de uitspraak van Klok dat goochelen niets voor vrouwen is. Hij reageerde hiermee op het succes van zijn oud-assistente, die in augustus op het WK Magic werd uitgeroepen tot beste illusionist ter wereld. Sittah reageerde in de pers boos op de uitspraken. Ze noemde Klok jaloers omdat hij zelf nooit verder is gekomen dan de tweede plaats op het WK.

Sittah vertelt dat ze de ruzie wilde bijleggen voordat de man waar ze negen jaar mee samenwerkte naar Las Vegas vertrekt. Klok staat de rest van het jaar in de Amerikaanse stad met zijn show 'Faster Than Magic'. "Het is wel mooi om het nu te doen", zegt ze. "Ik zal hem een hele tijd niet zien of spreken en het is onnodig dat dit conflict blijft hangen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen