Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede 'Singing with the stars' bij Radio 538

Shownieuws

Edwin Evers komt met een tweede reeks van 'Singing with the stars'. Vanaf vrijdag zingen zes BN'ers in zijn ochtendshow op Radio 538 hun favoriete nummer.

Tweede 'Singing with the stars' bij Radio 538

Radio-dj Edwin Evers komt met een tweede reeks van de talentenjacht 'Singing with the stars'. Vanaf vrijdag zingen zes bekende Nederlanders hun favoriete nummer in zijn ochtendshow op Radio 538.

Tien-presentator Jan Joost van Gangelen is vrijdag als eerste aan de beurt. Hij neemt het op tegen Ellemieke Vermolen, Erik de Zwart, Myrna Goossen, Sjors Fröhlich en Lieke van Lexmond. De kandidaten hebben geen van allen van zingen hun dagelijkse werk gemaakt.

Evers staat in 'Singing with the stars' dan wel aan de zijlijn, vanaf zondag moet de 35–jarige radiopresentator er zelf ook aan geloven. Hij doet dan met onder anderen Jan Joost van Gangelen mee aan het Tien-programma 'Just the two of us'. In deze talentenjacht zingen negen BN'ers, die niet bekendstaan om hun zangtalent, duetten met negen bekende zangers of zangeressen. Evers is gekoppeld aan souldiva Berget Lewis en Van Gangelen zingt met Edsilia Rombley, die dit jaar Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival.

Vorig jaar won Daphne Bunskoek de eerste versie van 'Singing with the stars'. Zij versloeg met 'Leaving on a jetplane' van John Denver onder anderen Wilfred Genee en Peter van der Vorst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen