Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radioshow Tiësto gaat de wereld over

Shownieuws

Het danceprogramma dat dj Tiësto vanaf 6 april presenteert op Radio 538 wordt wereldwijd uitgezonden. Van de show wordt een Engelstalige podcast gemaakt.

Het danceprogramma dat dj Tiësto vanaf 6 april elke vrijdagavond presenteert op Radio 538 wordt wereldwijd uitgezonden. Van zijn radioshow Club Nouveau wordt naast de gewone versie een twee uur durende Engelstalige podcast gemaakt. Dat maakte de meermaals tot beste dj van de wereld uitgeroepen Tiësto donderdag bekend.

Volgens de dj is er wereldwijd veel belangstelling voor zijn programma. "Er is al interesse getoond vanuit Engeland, het Midden-Oosten en Amerika", vertelt Tiësto, die eigenlijk Tijs Verwest heet. Radio 538 voert volgens de dj momenteel gesprekken met XM Radio, het grootste satellietradiostation in de Verenigde Staten.

Club Nouveau wordt gemaakt volgens een vast stramien. In het eerste uur krijgen de luisteraars 'Tiësto's hitmix' te horen. In het tweede uur geeft Tiësto jonge, nog onbekende dj's de kans op hun 'fifteen minutes of fame'. Bovendien maken de 538-luisteraars maandelijks kans op twee kaarten voor één van zijn optredens ergens ter wereld, vertelt de 38-jarige dj. "We zenden dan ook live of semi-live uit vanaf locatie."

Tiësto is vanaf 6 april elke vrijdag van 22.00 tot 24.00 uur te horen op 538. Op 7 april komt zijn nieuwe album uit, 'Elements of life'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen