Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jennifer Aniston slaat cameraman aan de haak'

Shownieuws

Jennifer Aniston is aan het daten geslagen met een cameraman van de serie Dirt, waarin ze onlangs een gastrol speelde. Hij zou Mike heten.

Jennifer Aniston is aan het daten geslagen met een cameraman van de Amerikaanse serie Dirt. Daarin speelt haar voormalige Friends-collega en beste vriendin Courteney Cox de hoofdrol. Aniston zou haar nieuwe vlam hebben ontmoet toen ze een gastrol speelde in de serie. De precieze identiteit van de cameraman is vooralsnog een mysterie, hoewel hij vermoedelijk Mike heet.

Een bron vertelt de Britse krant Daily Mirror dat er een meteen een gesprek ontstond toen Jennifer zich aan Mike voorstelde. Een dag later zou hij haar hebben uitgenodigd voor een dineetje. "Ze zijn inmiddels een paar keer uitgeweest. Zo zijn ze een keer gaan bowlen en hebben ze gegeten in haar favoriete restaurant in Los Angeles. Jen vindt hem erg leuk."

De 38-jarige Aniston was getrouwd met Brad Pitt, van wie ze in 2005 scheidde. Daarna kreeg ze een relatie met Vince Vaughn, die eind vorig jaar op de klippen liep. Sindsdien is Jennifer alleen met nieuwe een man gezien bij een concert van Sting. Om wie het toen ging, is nooit duidelijk geworden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen