Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon vernoemt buldogs naar Viktor & Rolf

Shownieuws

Gordon heeft zijn twee Engelse buldogs Viktor en Rolf genoemd, naar het Nederlandse ontwerpersduo. Hij kocht de dieren nadat hij op slag verliefd op ze werd.

Gordon heeft zijn twee Engelse buldogs Viktor en Rolf genoemd, naar het beroemde Nederlandse ontwerpersduo. De 38-jarige zanger kocht de dieren vorige week nadat hij op slag verliefd op ze was geworden, schrijft hij op zijn website. "Het was liefde op het eerste gezicht. Ik vond dat het weer tijd was voor gezelligheid in mijn huis."

De woning van Gordon ligt verscholen in de bossen bij Blaricum en dat kan best eenzaam zijn, vertelt de geboren Amsterdammer. Goor is sinds vorig jaar weer vrijgezel. "Ik heb nu meer tijd voor mijn huisdieren dan ooit", schrijft hij dan ook. "En het geeft me een bepaalde verantwoordelijkheid om voor 'mijn jongens' thuis te komen." De blonde zanger heeft zijn levensstijl drastisch veranderd, liet hij eerder weten. Hij is fanatiek aan het sporten en de kilo's vliegen er vanaf.

De honden van Gordon zijn overigens niet alleen naar Viktor en Rolf vernoemd, maar ook naar het koffiemerk Kanis & Gunnink. De volledige namen van de dieren zijn Viktor Kanis en Rolf Gunnink.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen