Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole niet voor dinsdag begraven

Shownieuws

Anna Nicole wordt niet voor dinsdag begraven, zegt de advocaat van haar dochtertje. De rechter besloot dat deze mocht bepalen waar Anna Nicole begraven werd.

(Novum/AP) - Anna Nicole Smith wordt niet voor dinsdag begraven. Dat maakte de advocaat van haar vijf maanden oude dochtertje Dannielynn zaterdag bekend.

De rechter besloot vrijdag dat de advocaat van Dannielynn mocht bepalen waar Anna Nicole begraven zou worden. Deze had eerder laten weten dat hij haar op de Bahama's zou laten begraven. De rechter kwam op deze manier tegemoet aan de wensen van Howard K. Stern, de partner van Smith. Hij was met de moeder van Anna verwikkeld in een rechtszaak over de laatste rustplaats van de ex-playmate.

Stern wilde dat Smith werd begraven op de Bahama's, naast haar zoon Daniel, die in september overleed aan een overdosis medicijnen. Virgie Arthur, de moeder van de wulpse blondine, wilde haar dochter ter aarde bestellen in Texas, waar zij werd geboren.

Ondanks het feit dat inmiddels voorbereidingen worden getroffen voor de begrafenis, heeft Virgie Arthur de strijd nog niet opgegeven. Zij diende vrijdag een motie in om de rechter ervan te overtuigen zijn oordeel te herzien. Of hij hieraan gehoor geeft, is nog niet bekend.

Medische experts hebben tot twee keer toe bij de rechter aangedrongen op een snelle afhandeling van de zaak. Het lichaam van het voormalige model, dat op 8 februari op 39-jarige leeftijd overleed, zou in een rap tempo ontbinden en binnenkort niet meer toonbaar zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen