Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon wint X Factor

Shownieuws

Sharon heeft zaterdag X Factor gewonnen. Ze ging in de finale de strijd aan met Richy om een platencontract bij Sony. Haar eerste single heet 'Heartbreak away'.

Sharon heeft zaterdagavond X Factor gewonnen. Ze ging in de finale van het televisieprogramma de strijd aan met Richy om een platencontract bij Sony/BMG. Sharon was al lange tijd de publiekslieveling. Ze won de finale dan ook met 75 procent van de stemmen. De eerste single van het nieuwe zangtalent heet 'Heartbreak away' en is meteen na de uitzending te downloaden. Vanaf maandag is het liedje ook te koop in de winkel.

Sharon en Richy openden de finale met een medley. Daarna zong Sharon 'I will always love you', haar nieuwe single en 'Something happened on the way to heaven' van Phil Collins. De Britse zanger trad zelf ook op tijdens de uitzending. Hij zong zijn hit ' You'll be in my heart'. Ook bracht hij samen met Ron Link het liedje 'Who better than me' ten gehore, uit de musical ' Tarzan'. Daarin speelt Link de hoofdrol.

De 23-jarige Sharon Kips komt uit Biddinghuizen en was administratief medewerkster. Toen de uitslag bekend werd bedankte ze als eerste de mensen thuis voor hun steun. Richy zei dat Sharon het heeft verdiend om te winnen. "Ze is vet goed."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen