Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beyoncé oefent voor optreden bij Oscars

Shownieuws

Beyoncé heeft vrijdag geoefend op het nummer dat ze zondag tijdens de uitreiking van de Oscars gaat zingen. Ook Céline Dion is gespot bij de repetitie.

(Novum/AP) - Beyoncé, Céline Dion, James Taylor, Randy Newman en Melissa Etheridge hebben vrijdagavond geoefend op de nummers die ze zondag tijdens de uitreiking van de Oscars ten gehore gaan brengen. Ze werden gespot toen ze het Kodak Theatre in Hollywood binnengingen, waar de belangrijkste filmprijzen voor de 79e keer worden uitgereikt.

Taylor en Newman brengen samen het nummer 'Our town', uit de animatiefilm 'Cars' ten gehore. Beyoncé repeteerde met 'Dreamgirls'-collega's Jennifer Hudson en Anika Noni Rose de drie genomineerde nummers uit de film, die met acht nominaties de grootste kanshebber van de avond is.

Dion zingt zondag haar nieuwe single 'I knew I loved you', die deel uitmaakt van een eerbetoon aan de Italiaanse componist Ennio Morricone. Etheridge zingt het lied 'I need to wake up', uit de documentaire 'An incovenient truth' van Al Gore.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen